Корона вирус, симптоми, превенција и важни телефони

Општина Kњажевац апеловала је на све грађане да без преке потребе не иду у друге градове. У апелу, који је објављен на друштвеним мрежама, поред осталог се наводи:''С’обзиром да се...


Опширније
1


У Зубетинцу сложно до новог пута

  • ПДФ

Да се договором и слогом може много урадити, ових дана показују становници Зубетинца. Они су се удружили како би реконструисали четири километра пута, који од Бучја води до њиховог села.

Мештани Зубетинца покренули су иницијативу, сами се организовали, сакупили новац и већ више од месец дана раде на уређењу пута Бучје – Зубетинац. Позиву месне заједнице одазвало се цело село, каже Русомир Светозаревић.

''Направили смо добру комуникацију са локалном самоуправом, а онда и са мештанима. Сви су се одазвали, сви радно способни су се одазвали и радили колико је требало. Вредност инвестиције је преко два и по милиона динара. То је пут Бучје – Збубетинац, дуг око четири километра.''

Радове у Зубетинцу обишли су председник општине Милан Ђокић и директор Дирекције за развој, урбанизам и изградњу Младен Радосављевић и вредним и сложним становницима овог села обећали подршку локалне самоуправе, како би започети послови што квалитетније и брже били завршени.

 

Foto: Knjazevacinfo